Mondkapje wasbaar katoen voor vakantie
  • Mondkapje bestellen voor de vakantie en het OV
  • Mondmasker voor vakantie en het OV.
  • Mondkapje wasbaar katoen voor vakantie

Mondkapje voor vakantie

€ 7,95
Incl. BTW

Mondkapje voor de vakantie

Mondkapje voor de vakantie en het openbaar vervoer. Al de mondkapjes zijn gemaakt van katoen en aan 2 kanten draagbaar. Alle mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden. Ben je op zoek naar een mondkapje voor je vakantie of om te reizen met het OV? Bestel hier je  wasbare mondkapjes van katoen. De mondkapjes hebben zachte tricot bandjes om achter de oren te dragen. Deze mondkapjes van katoen hebben een prettig draagcomfort.

Niet-medisch mondkapje voor de vakantie

Deze niet medische mondkapjes zijn geschikt voor te dragen tijdens je vakantie of  als je met het OV gaat reizen. Ga je op vakantie met het vliegtuig dan is het dragen van een mondkapje verplicht zodra je de luchthaven opgaat. In veel vakantie landen is het ook verplicht om mondkapjes te dragen in winkels.

Grootte
Aantal
Alle mondkapjes worden in eigen atelier gemaakt. De voorraad wordt continue aangevuld.

Mondmasker of mondkapje

Zowel mondmasker als mondkapje wordt gebruikt voor deze bescherming als je met vakantie gaat of met het openbaar vervoer gaat reizen.

Het zijn niet-medische mondkapjes gemaakt van katoen. Alle mondmasker/mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden. Was je mondkapje binnenste buiten om het mooi te houden. 

Mondkapjes tijdens de vakantie

In veel vakantie landen is het dragen van een mondkapje/mondmasker verplicht in winkels, musea, openbaar vervoer, vliegveld, taxi en daar waar je geen 1,5 meter afstand kunt houden. Op de site van ANWB vind je wat op jouw bestemming de regels zijn.

Mondkapje voor vakantie

Gemaakt van

Materiaal
Katoen