Mondkapje OV Amsterdam 2020
  • Mondkapje OV Amsterdam 2020

Mondkapje OV Amsterdam 2020

€ 9,95
Incl. BTW

Mondkapjes verplicht per 1 juni 2020 in het OV.

Vanaf 1 juni 2020 is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht in het OV. Voorkom een boete door het niet dragen van een mondkapje. Koop je mondkapje in de webshop OV mondkapjes Amsterdam.

Mondkapje met tekst OV XXX 20.

Mondkapje met tekst OV Amsterdamse kruizen 2020. Binnenkant mondkapje verkrijgbaar in rood wit blauwe gestreept of een zwarte binnenkant. Geef dit dan aan bij bestelling. Wil je geen wegwerp mondkapje dragen die veel ziet in het straatbeeld? Schaf dan een katoen wasbaar mondkapje aan met tekst. De mondkapjes maak ik zelf in mijn atelier.

Mondkapje is aan 2 kanten draagbaar en wasbaar op 60 graden.
Grootte
Aantal
Alle mondkapjes worden in eigen atelier gemaakt. De voorraad wordt continue aangevuld.

Wasbare katoenen mondkapjes.

Mondkapje van katoen met opdruk Openbaar Vervoer Amsterdam 2020. Gemaakt van 2 lagen katoen, voeg zelf eventueel een filter toe via de opening aan de onderkant. De mondkapjes zijn wasbaar op 60 graden. Was het mondkapje binnenstebuiten en eventueel in een was netje. 

Vakantie en het dragen van een mondkapje

In diverse landen is het dragen van een mondkapje verplicht in het openbaar vervoer, winkels en openbare gelegenheden waar je geen 1,5 meter afstand kunt houden. Schaf voor de vakantie een mondkapje aan. Ook tijdens uw vliegreis is het dragen van een mondkapje verplicht. In het vliegtuig kan geen 1,5 meter afstand worden gehouden daarom moet u tijdens de hele reis een mondkapje dragen.

Mondkapje OV 2020

Gemaakt van

Materiaal
Katoen